۳۰ مهر ۱۳۹۷
مهر ۳۰, ۱۳۹۷

خواص انگور

مهر ۳۰, ۱۳۹۷ ۰ دیدگاه

خواص انگور

انگور میوه ای بسیار محبوب در میان همگان است، همچنین انگور از خواص و فواید بسیار بالایی برخوردار است که از آن بی خبرید.

انگور به عنوان ” ملکه میوه ها ” مشهور است و به سه نوع براساس رنگ قرمز، سبز، و سیاه آبی طبقه بندی می شود. این میوه لذیذ نه تنها مزه خوبی دارد بلکه بسیار مفید و حاوی ویتامین ث،است انگور شکر ساده ای است که انرژی فوری و آنتی اکسیدان ها را فراهم می کنند که ضد التهاب هستند.

ترکیبات شیمیایی انگور:

 

برگ مو حاوی ساکارز ، لوولز Levulose ، اینوزیت Inosite ، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی است.

 

غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک Succinique Acid ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک Glucolique Acid و قند می باشد.

 

دم خوشه انگور دارای تانن ، مواد رزینی ، تارتارات پتاسیم و اسید های آلی است.

خواص انگور

 

ترکیبات موجود در انگور رسیده

 

فسفر ۰/۴ میلی گرم

آهن ۰/۴ میلی گرم

آب ۷۵ گرم

پروتئین ۱/۳ گرم

سدیم ۳ میلی گرم

پتاسیم ۱۷۵ میلی گرم

مواد قندی ۲۰ گرم

کلسیم ۱۲ میلی گرم

ویتامین آ ۱۰۰ گرم

ویتامین ب ۲ ۰/۰۳ میلی گرم

ویتامین ب ۱ ۰/۰۵ میلی گرم

ویتامین ب ۳ ۰/۳ میلی گرم

ویتامین ث ۴ میلی گرم

ترکیبات موجود در پوست انگور

 

دارای تانن ، تارتارات پتاسیم ، اسید های آزاد و مواد معدنی می باشد.

ترکیبات موجود در هسته انگور

 

در هسته انگور مقداری روغن و تانن موجود است . روغن هسته انگور Grape seed oil برنگ زرد مایل به سبز است که این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می باشد . روغن هسته دارای تری گلیسیرید ، اسید اولئیک ، اسید پالمتیک ، اسید لینولئیک ، اسید استئاریک و اسید آراشیک می باشد.